joi, 1 august 2013

Camioane de vanzare - cum cautam

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un camion sau daca detii o companie si vrei sa cumperi camioane second hand pentru angajati, trebuie sa iei in considerare cel mai rapid si avantajos mod de a-l gasi.


Avantajele cautarii unui camion de vanzare pe internet


    1. In primul rand trebuie sa verifici cat mai multe oferte de camioane de vanzare urmarind anunturi in ziare, reviste de specialitate si nu in ultimul rand pe siturile specializate in camioane de vanzare de pe Internet. Internetul iti ofera o flexibilitate mult mai mare la cautare, posibiliatea sa navighezi de la un diler la altul, de la o pagina la alta, de la o oferta la alta cu viteza unui clic de maus. Aceasta it da posibilitatea sa compari cu iuteala ofertele zilei, sa le salvezi in bookmark, sa revii asupra lor.

    2. Siturile de vanzari de camioane vor pune la dispozitia clientilor o multime de fotografii ale obiectelor expuse spre vanzare, asa ca poti sa vezi camionul din mai multe directii, poti sa-l vezi cum arata afara, cum arata in cabina, cum arata motorul, ce coloare are caroseria s.a.m.d..

    3. Anumite situri de vanzari camioane din strainatate au si functia de traducere in limba romana, de exemplu www.mobile.de

    4. Posibiliatea compararii instantanee a preturilor de pe intreaga piata europeana a vanzarii camioanelor secons hand sau identificare unor disconturi la camioanele noi. Nu poti neglija posibiliatea de a face o economie, chiar de cateva mii de euro, in cazul in care gasesti ceva convenabil la o distanta mai mare de sediul firmei tale. Este de preferat sa cumperi un camion cu 3000 euro mai ieftin la 5 ore distanta.

    5. Un alt mare avantaj al cautarii pe Internet este ca poti accesa si ofertele din strainatate. La clipeala de ochi te muti de pe ofertele din Romania pe cele din Germania, Franta sau oricare alta tara europeana. Daca vrei sa achizitionezi un camion bun se merita sa mergi dupa el chiar cateva mii de kilometri. Astazi gasesti bilete ieftine de avioane, sub 100eu, la companii mai mici, cum ar fi Wizzair. La urma urmelor nu ai nevoie decat de bani in buzunar si de hainele de pe tine, asa ca nu mai platesti si pentru bagaje.

    6. Anumite situri de vanzari camioane din strainatate au si functia de traducere in limba romana, de exemplu www.mobile.de
Camioane de vanzare gasesti astazi cu usurinta, intr-un numar mare si intr-o mare varietate, in ciuda recesiunii economice care ne franeaza. Se spune ca in astfel de vremuri oamenii inteligenti stiu sa faca bani profitand chiar de situatia dezavantajoasa. Nu-mi ramane dacat sa va urez succes in achizitionarea camionului dorit!